Asennusohjeet

Emme ole ihan tavallinen verkkokauppa. Asiakkaamme asentavat suurimmaksi osaksi varaosat itse niiden mukana tulevilla työkaluilla, ja sivuiltamme löytyykin eri tuotteiden alla valtavasti eri asennusohjeita sekä omia vinkkejämme osien asennukseen.

Netti on toki ohjeita pullollaan, mutta etsimme puolestasi aina mahdollisimman hyvät ja tarkat asennusohjeet videoina ja/tai kuvina ja lisäilemme huomioitamme vinkkeinä asennukseen. Kaikki ohjeet ovat siis esillä, joten niihin voi ja kannattaa tutustua ennen tilausta. Myymme vain sellaisia varaosia, joiden asennuksen voi tehdä keittiön pöydällä mukana tulevilla korkealaatuisilla työkaluilla. Joissakin tapauksissa saatat tarvita hiustenkuivainta vanhojen tarrojen pehmennykseen, mutta tästä on aina maininta ohjeissa.

Asennusohjeet löydät siis varaosan kuvauksesta. Sinun pitää vain etsiä älylaitteesi malli ylempää löytyvästä valikosta, klikata tarvitsemasi mallin varaosaa (esim. näyttö) ja kelata sivun alaosaan tarkempaan kuvaukseen.

Kuvauksesta löytyvät video, lisälinkit sekä meidän omat vinkkimme. Ihan sataprosenttisesti kaikille osille meillä ei asennusohjeita valitettavasti tällä hetkellä ole. Toisaalta yritämme olla myös tuomatta myyntiin varaosia, joille ei löydy asennusohjeita netistä, sillä taustalla on usein hyvä syy. Esimerkiksi iPhone 6:n etulasi on liimattu suoraan näyttöön, ja pelkän etulasin vaihto ei kotikonstein onnistu. Siksi myymme etulasin ja näytön valmiita yhdistelmiä. Vastaavasti tarkistamme siis aina, että varaosa on kotikonstein asennettavissa ja että asennukseen ei tarvita sellaisia työkaluja, joita ei tule mukana tai joista ei ole mainintaa asennusohjeissa.