Verkkokauppamme kaikki maksut PayPalia ja postiennakkoa lukuun ottamatta hoitaa turvallisesti ja nopeasti Checkout Finland Oy. Kyseessä on OP Ryhmään kuuluva, maksunvälitykseen erikoistunut yritys. Tällä hetkellä Checkout Finland Oy on asiakasmäärältään Suomen suurin internetissä toimiva suomalainen maksunvälityspalvelu.

Alla oleviin maksuvaihtoehtoihin (pois lukien yrityslasku) pääset täyttämällä ensin kassalla tietosi ja siirtymällä maksusivulle.

Tarjoamamme maksutavat

Verkkopankkimaksu

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi meille. Käytössäsi ovat kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola-pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy.

Luottokorttimaksu

Voit maksaa Checkoutin kautta Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Meillä tai Checkout Finland Oy:llä ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut, eli tarvitset korttitietojen lisäksi pankkitunnukset.

Postiennakkomaksu

Tilaus on mahdollista maksaa myös Postin toimipisteeseen pakettia noudettaessa. Valitse toimitusvaihtoehdoksi paketti postiennakolla, niin muut maksuvaihtoehdot poistuvat kassalle siirtyessäsi. Postiennakolla toimitettavan tilauksen maksimihinta on 200 euroa, ja lisämaksu postiennakkopalvelusta on 4,99€.

Maksu laskulla tai osamaksulla (kuluttajat)

Käytössäsi on eri laskutuspalveluja kuluttajille. Valitse näitäkin varten kassalla maksutavaksi Checkout, niin pääset valikoimaan haluamasi laskuttajan seuraavassa vaiheessa. Huomaathan, että sopimus syntyy sinun ja laskutuspalvelun välille, eli Tokoitech ei suoraan toimi laskuttajana.

Jousto

  • Jousto-palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille. Luottoa voi saada 20-2000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.
  • Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 €.
  • Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on maksimissaan 2000 €.

Collector Lasku ja Osamaksu

  • Collectorin kautta voit maksaa ostoksesi laskulla tai osamaksulla. Saat automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti.
  • Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.
  • Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 2000 eurolla, ja takaisinmaksuaika on 48 kk. Nimellinen vuosikorko on 19,2 %.
  • Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias, ja luottotiedot tarkastetaan tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 1,60 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.
PayPal-maksu

Voit maksaa ilman pankkitunnuksia PayPal-palvelun kautta, jos sinulla on palveluun tunnukset. PayPal toimii välikätenä joko luottokorttisi tai pankkitilisi ja verkkokauppamme välillä ja veloittaa summan valitsemaltasi kortilta tai tililtä. Palvelun hyväksymät kortit ovat Visa, MasterCard, Discover ja American Express. PayPalin kautta maksamisesta ei koidu sinulle lisäkuluja.

Lasku yrityksille

Jos et voi maksaa yrityksesi ostoksia edellä mainituilla maksutavoilla, toimi näin:

  1. Laita tarvitsemanne tuotteet ostoskoriin, ja mene kassalle.
  2. Täytä kassalla laskutus- ja toimitustiedot, valitse sinulle sopiva toimitusvaihtoehto ja klikkaa napista ”LÄHETÄ TILAUS”. Nyt meillä on tilauksesi kaikki tiedot.
  3. Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella (linkki). Ilmoita samalla Y-tunnuksesi ja pyydä, että lähetämme tilauksenne laskulla. Lasku toimitetaan erillisenä kirjeenä laskutusosoitteeseen. Huomaathan että väärinkäytösten välttämiseksi toimitusosoitteen tulee olla sama kuin kaupparekisteriin merkityn osoitteen.