Paras tapa ottaa meihin yhteyttä on tämä lomake. Meillä ei toistaiseksi ole puhelinasiakaspalvelua, mutta käymme lomakkeella lähetetyt viestit perusteellisesti läpi päivittäin ja vastaamme sinulle sähköpostitse. Luemme jokaisen viestin, ja jokaiseen viestiin myös vastaamme.

Etkö saanut vastausta? Tarkista roskapostikansio, vastauksemme saattavat päätyä sinne.

Täytä alla oleva lomake, niin saamme esitietosi palautusta, vaihtoa tai reklamaatiota varten. Rikkinäisten tai viallisten tuotteiden palautusta/vaihtoa varten odota lisäohjeita sähköpostitse.

Jos palautat tai vaihdat käyttämättömän ja toimivan tuotteen, voit ilman odotteluja postittaa meille varaosan, työkalut ja alkuperäisen pakkauksen, sekä nimesi ja tilausnumerosi osoitteeseen:

ASIAKASPALAUTUS
sopimusnumero: 639578
WebLog Finland Oy
Aholantie 1
21290 Rusko

Mitä asiasi koskee?
Viallinen tuote tai toimitusPalautus, vaihto tai peruminen

Miten et ole tyytyväinen tuotteeseen?

Haluaisit...

Lisätiedot (kuvaile mahdollisimman tarkasti)

Tilauksen tekijän nimi tai tilausnumero (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Tilinumero IBAN-muodossa (ei pakollinen)

Tilin omistajan etu- ja sukunimi (ei pakollinen)

Liitetiedosto (esim. kuva viasta), max. 4MB

Mitä kuvassa lukee? captcha

Luethan nämä ohjeet!

Palautus (eli toimiva tuote). Käyttämättömällä ja/tai myyntikuntoisella tuotteella on käyttöehtojen mukaisesti kahden viikon palautusoikeus. Tällöin hyvitetään ilmoituksessa mainittu tuotteen hinta.

Reklamaatiot (eli viallinen tuote). Reklamaatiot käsittelemme jokaisen yksittäin, joten odotathan asiakaspalvelumme vastausviestiä. Vastaamme arkiaikoina usein samana päivänä, mutta viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Toimivan tuotteen vaihto on helppoa: joko tilaat heti uuden tuotteen ja palautat edellisen, tai vaihdamme edellisen uuteen kun saamme palautuksesi varastolle.

Nimesi ja tilausnumerosi liittäminen palautettavaan pakettiin on erittäin tärkeää, sillä WebLog Finlandin varastolla liikkuu satoja paketteja päivittäin. Ilman näitä tunnistetietoja emme pysty välttämättä yksilöimään lähetystäsi.