Toimitamme aina Suomesta. Voit valita kassalla haluamasi toimitustavan ostoksellesi. Kaikki kello 15:een mennessä arkipäivisin tehdyt tilaukset postitetaan vielä saman päivän aikana. Tilauksemme pakkaa ja lähettää erillinen logistiikkakeskus. Varastomme sijaitsee heidän tiloissaan, joten valitettavasti tuotteitamme ei tällä hetkellä voi noutaa. Toistaiseksi toimitamme vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin.

Tarjoamamme toimitustavat

Pienlähetys kotiovelle

Pienlähetys on käytännössä sama kuin kirjetoimitus. Huolella pehmustettu kirje mahtuu standardimittaisesta postiluukusta, joten saat lähetyksen suoraan kotiisi. Pienlähetyksen hinta on 3,99€, ja voit tilata pienlähetyksenä enintään kolme tuotetta.

HUOM! Jos on todella kiire, emme suosittele pienlähetystä, sillä se on ainoa lähetys jolla ei ole seurantatunnusta, ja Postin toimitusvarmuus kirjetoimituksissa on kärsinyt viime vuosina.

SmartPOST

Voit tilata lähetyksesi valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin. Automaattien sijainnit ja aukioloajat voit tarkistaa Postin sivuilta. Saat tilaamisen jälkeen seurantatunnuksen, mutta paketin saa noudettua automaatista vain tekstiviestinä lähetettävällä lokerokoodilla. Koska muuta erillistä saapumisilmoitusta ei tule, niin huolehdithan, että ilmoittamasi puhelinnumero on varmasti kirjoitettu oikein ja että pystyt vastaanottamaan siihen tekstiviestejä. SmartPOST-lähetyksen hinta on 6,99€.

Nouto Postista

Voit tilata lähetyksesi valitsemaasi Postin toimipisteeseen. Saat tilaamisen jälkeen seurantatunnuksen sähköpostiisi, ja voit noutaa paketin tunnuksella todistamalla henkilöllisyytesi. Postista noudettavan lähetyksen hinta on 7,99€.

Matkahuolto-lähipaketti

Voit tilata lähetykseksi noudettavaksi Matkahuollon toimipisteestä, esimerkiksi useista Siwoista tai Valintataloista. Noutopisteiden sijainnit ja aukioloajat voit tarkistaa Matkahuollon sivuilta. Paketin saa noudettua henkilötodistuksen tai valtakirjan esittämällä. Lähipaketin hinta on 6,99€.

Nouto varastolta

Varastomme sijaitsee erillisen logistiikkakeskuksen tiloissa, joten valitettavasti tuotteitamme ei tällä hetkellä voi noutaa.